Jul 31, 2009

Over the top!

Finnaly I´ve crossed the higest point in this Bike project. Now it´s easy, it´s down hill, it´s "just" to put the parts (that never has been assemblyed before) together...

4 comments:

 1. Hej Cay,
  Selv tak, og tak for din kommentar :) Jeg er glad for at det ikke kun er mig selv som syntes om det jeg går og laver. Selvom det jo trods alt er det vigtigste, at man selv kan li' det man roder med.

  Jeg tænkte på om du kan fortælle mig hvor det er muligt at købe firestone dæk her hjemme ?

  /Peter

  ReplyDelete
 2. Det kan jeg. Du skal tage fat i mine venner fra Wrenchmonkees. De har noget forhandling af Firestone/Coker dæk herhjemme. Deres info ligger over under links: Du hilser bare fra mig.

  ReplyDelete
 3. Det lyder godt :) det vil jeg gører.
  Jeg skrev til dem angående dæk på deres blog en dag, men det har de nok ikke set.

  Så vil jeg se og få fat på nogle hjul til min Sportster.
  Jeg regner stærkt med at få smidt motoren i stellet i næste uge da jeg har ferie, så kommer der lidt opdateringer på bloggen..

  Kender du nogen som ligger inde med 900cc cyllindre ?
  Jeg har et sæt 1000cc cyllindre med stempler til at ligge, men de passer desvære ikke til krumtapshuset.

  ReplyDelete
 4. Hey Pee-Jay. Wrenchmonkees gutterne skulle gerne svare hvis du kontakter den på deres site ellers er deres mail wm@wrenchmonkees.com ved at de er tilbage fra Ferie fra Mandag. Spotrster cylendre! tjjaaa der kan du evt. prøve at tage fat i James på CustomsFromJamesville.Blogspot.com Han har en bunke stumper. Du hilser bare fra mig.

  ReplyDelete